Info

White Limo Rocks Podcast

White Limo Rocks är podcasten som handlar om kärleken till musiken i dagens musikbransch. Det är en ny gäst varje vecka och värd för podden är Andy från VNTER. Det blir samtal och ibland väldigt djupa sådana om livet och musiken. Avsnitten släpps på Söndagar. En perfekt avslutning eller början av din vecka.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2020
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: 2016

White Limo Rocks Podcast

Vi finns där man lyssnar på Poddar (iTunes, Acast,  PodAddict etc) 

Eller lyssna direkt här nedanför.

Dec 25, 2016

Sjätte avsnittet av White Limo Rocks Podcast. En inblick i var bandet är just nu och hur vi kom till från första början. Vi snackar om England, professorer och ett och annat sidospår om låten som aldrig blir klar som nu antagligen är klar!. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.
 http://whitelimorocks.libsyn.com/

Dec 18, 2016

Femte avsnittet av White Limo Rocks Podcast. En inblick i var bandet är just nu och hur vi kom till från första början. Vi snackar om våran spelning i örebro  och ett och annat sidospår om vad Score betyder på engelska. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.
 http://whitelimorocks.libsyn.com/

Dec 11, 2016

Fjärde avsnittet av White Limo Rocks Podcast. En inblick i var bandet är just nu och hur vi kom till från första början. Vi snackar om våran spelning på Scandinavium och ett och annat sidospår om framtidsvisioner. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.
 http://whitelimorocks.libsyn.com/

Dec 4, 2016

Tredje avsnittet av White Limo Rocks Podcast. En inblick i var bandet är just nu och hur vi kom till från första början. Vi snackar om vårat debutalbumsläpp och ett och annat sidospår om selfies. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.
Read more at http://whitelimorocks.libsyn.com/

Nov 27, 2016

Första avsnittet av White Limo Rocks Podcast. En inblick i var bandet är just nu och hur vi kom till från första början. Vi snackar om spelningen med Corroded på Sticky fingers och ett och annat sidospår med Joakim von anka. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.

Nov 27, 2016

En inblick i hur våran första video kom till. Vi snackar om In Flames, Ghost och ett och annat sidospår om en skylt för 20 000kr. Dessutom har vi våran Topplista i slutet av programmet som en återkommande punkt där vi listar musik och annat vi är inspirerade av. Mycket Nöje!.

1