Info

White Limo Rocks Podcast

White Limo Rocks är podcasten som handlar om kärleken till musiken i dagens musikbransch. Det är en ny gäst varje vecka och värd för podden är Andy från VNTER. Det blir samtal och ibland väldigt djupa sådana om livet och musiken. Avsnitten släpps på Söndagar. En perfekt avslutning eller början av din vecka.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2020
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1

White Limo Rocks Podcast

Vi finns där man lyssnar på Poddar (iTunes, Acast,  PodAddict etc) 

Eller lyssna direkt här nedanför.

Apr 22, 2020

Hej och varmt välkommen till ett bonusavsnitt av White Limo Rocks podcast. Jag har funderat och tänkt ett tag på om jag skulle lägga ut detta avsnitt i denna podden men så kom jag fram till att denna podcast är en del av mitt liv och detta avsnitt likaså. Avsnittet är inspelat för min andra pod jag driver som heter Built by Lino som jag har tillsammans med en av mina bästa vänner som heter Fredrik Andersson. I den podden pratar vi mycket om våra funderingar kring livet, varför vi gör saker, vi har djupa samtal om insikter, medvetande, relationer, närvaro och om hur vi gör och utvecklar oss själva till att leva ett så bra liv som möjligt.
Vi pratar otroligt mycket om träning och det är det podden är sprungen ur. Vi pratar om varför vi tränar, hur vi ser på träning och verkligen nördar in oss på kroppen, mat och hur vi mår som allra bäst i allt det konstanta brus som händer runt om kring oss dagligen. Det är i det stora hela en väldigt filosofisk pod där vi tänker öppet och delar med oss av den kunskap vi har och försöker öka vår medvetenhet om oss själva.
För 2 veckor sedan gick min pappa bort ganska hastigt och jag kände att jag ville prata med Fredrik om det i podden, ha ett så ofiltrerat och öppet samtal som det bara gick. Varför jag väljer att släppa det här avsnitt i detta forumet är för att dels vill jag hylla min pappa genom att prata om honom, jag älskade honom verkligen och kan inte manifestera det nog. Dels är detta en del av min resa som människa och allt det jag gör är sammanlänkat och även då detta, jag vill även hylla livet, för jag vill att vi skall ta vara på det. Livet är alldeles för kort för att slösas bort på saker man inte vill göra, människor man inte vill ha runt sig eller för den delen på musik man inte vill spela.
Jag vill varna redan nu att detta är ett tungt avsnitt där jag bryter ihop flera gånger när jag berättar om pappas sista tid i livet. Som sagt det är ett helt ofiltrerat samtal om Livet, döden och våra tankar om livet efter döden.
Detta är till minne av min pappa, Lars Håkan Larsson som gick bort den 6:e April 2020 - Pappa jag älskar dig, Vila i frid.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.