Info

White Limo Rocks Podcast

White Limo Rocks är podcasten som handlar om kärleken till musiken, hur det är att vara ett hårt kämpande band, manager, bokare eller bara vilja ta sig framåt i dagens musikbransch. Värd för podden är Andy och det blir mycket gött snack, intressanta samtal som inte bara handlar om musik, roliga sidospår där vi kan komma långt från ämnet, vilka nitar man kan gå på och hur frustrerande, glädjande, ledsamt, kostsamt och fantastiskt det kan vara att hålla på med musik. Avsnitten släpps på Söndagar. En perfekt avslutning eller början av din vecka.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2019
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1

White Limo Rocks Podcast

Vi finns där man lyssnar på Poddar (iTunes, Acast,  PodAddict etc) 

Eller lyssna direkt här nedanför.

Jan 27, 2018

I avsnitt 46 är Manne Olander från Deadheads gäst.
Bandet är både album och turnéaktuella och vi snackar bland annat om:dåliga bandnamn, svårt det här med genre, lyssna på musik utan gitarrer, Göteborg rockstaden, känna sig som 15, orka leverera, lära sig bastuba, hålla i trådarna, sova under en bar, veta hur det är att vara lycklig, spåna iväg, stå och trampa för länge, man kan bli besviken av att kämpa, inte ta det till en ny nivå och så otroligt mycket mer. 
I slutet på avsnittet spelas Don’t mind the ghost  med Deadheads. Lyssnar gör du där du lyssnar på dina poddar. Vi finns även på Facebook och Instagram som White Limo Rocks.
Gilla, dela, följ och ha en fantastisk lyssning!
http://whitelimorocks.libsyn.com

0 Comments
Adding comments is not available at this time.